Sertifika
iyi kalite ilaç hammaddesi satış için
iyi kalite ilaç hammaddesi satış için
Ben sohbet şimdi

cilt bakım malzemeleri

Sağlıklı Beyazlatma Verimliliği Olan Poliglutamik Asit Toz Cilt Bakımı Malzemeleri

  • Sağlıklı Beyazlatma Verimliliği Olan Poliglutamik Asit Toz Cilt Bakımı Malzemeleri
Ürün ayrıntıları:
Polyglutamic Acid Uzun ömürlü kozmetik hammaddeler Nemlendirme yüz maskesi göz jeli


Açıklama

Poliglütamik asit (PGA), amino asit glutamik asitin (GA) bir polimeridir. Gama PGA (Poli-γ-glutamik asit, γ-PGA) - peptid bağlarının GA'nın amino grubu ile GA yan zincirinin sonundaki karboksil grubu arasındaki form) - Japon yemeklerinin önemli bir bileşenidir natto.

Gama PGA bakteri fermantasyonu ile oluşur.

Gama PGA, gıda ve ilaçtan su arıtımına kadar geniş bir potansiyel kullanım alanına sahiptir. Kanser tedavisinde yaygın olarak bir ilaç dağıtım sistemi olarak kullanılmaktadır ve tip I diyabet tedavisinde kullanımı ve AIDS aşısının üretimi için potansiyel kullanımı konusunda araştırma devam etmektedir.



kullanım

İç Ciltte Etkili Artan NMF

Cildin ürettiği higroskopik bir malzeme olan Doğal Nemlendirici Faktör (NMF) ciltte cilt için nem sağlar. Deri matris proteini (örn. Filament toplama proteini), pirolidon karboksilik asit (PCA), laktik asit ve ürokanik asit (UCA) üzerinde hidrolize olan amino asitler içeren NMF cildin nemi muhafaza edebilir. Gama PGA, şimdiye kadar NMF üretimini normal seviyenin% 130'una kadar indüklemeye kadar bilinen tek etkili maddedir. Gamma PGA, fibroblast büyümesini teşvik ederek ve boynuz hücrelerindeki NMF içeriğini arttırarak iç cildeki nemi kilitleyebilir.

Besin arzını iyileştirme

Kontrollü salınım özelliğiyle gamma PGA, besin maddelerinin ve nemin sürekli olarak serbest bırakılmasını kontrol edebilir. Her gama PGA monomerinin, elektropozitif besin maddelerini emebilen, COOR, -CO ve -NH gibi iyonize gruplar bulunur. Dolayısıyla, iyi bir gömme dağıtım sistemi oluşturulur ve kozmetikteki aktif içerikler muhtemelen etkinliklerini en üst düzeye çıkarabilir.

Sağlıklı Beyazlatma Etkinliği

Gamma PGA ayrıca, kırışıklıkları önlemek ve azaltmak için melanin sentezini kontrol ederek cildi beyazlatabilir. Ultraviole ışınlaması, melanin oluşumunu teşvik eden tirozinazın temel teşvikidır. Gama PGA, hem HM gamma PGA (% 0.5) hem de LM gamma PGA (% 0.5) melanin oluşumunu etkili bir şekilde inhibe edebildiğinden. Bu arada, gamma PGA cilt yüzeyinde mor ötesi ışıma yapan bir film oluşturabilir.

Cilt Bakım Ürünlerinde Gama PGA Uygulamaları

Gamma PGA, iyonik olmayan, anyonik ve amfoterik yüzey aktif maddelerde mükemmel uyumluluk gösterir. Krem, öz, sıkılaştırıcı, yüz maskesi, göz jeli, güneş kremi, şampuan, vücut yıkama, losyon, saç formülü formülasyonu vb. Için mükemmel bir bileşen.

Diğer ticari mevcut polimerlere kıyasla avantajlar

Toksik olmayan, Biyolojik olarak bozunabilir ve bozunmuş nihai ürünler, cildi besleyici maddeler olan glutamatlardır.
Tüm cilt koşullarıyla tam uyumlu ve HA (Hyaluronik asit) ve Kollajen'den daha uzun süre kalıcı nemlendirme etkisi sağlar.
Çok daha az konsantrasyonda gerekli olması dolayısıyla maliyet açısından etkili.
Gama - PGA türevleri mükemmel mukavemete, şeffaflığa ve elastikliğe sahiptir.
Gama - PGA cilt bakım ürünleri, şampuan, saç losyonu, traş kremi ve rujlarda kullanılabilir


γ - PGA ve Hidrojel Spesifikasyonu

Öğeler Gamma - PGA Tozu Gama - PGA Hidrojel
Görünüm Beyaz toz Temiz sıvı
sınıf Kozmetik Kozmetik
Moleküler ağırlık 1000 kDa 1000 kDa
Saflık ≥% 92 ≥% 92
γ-PGA içeriği ≥% 92 % 0.1 -% 25
pH 4,0-7,0 4,0-7,0
paket Aliminyum folyo Şişe
Ağırlık 100 g, 500 g, 1000 g 100 g, 500 g, 1000 g

Gama - Polyglutamic Acid Cilt Bakımı İçindekiler CAS 25513-46-6 Nemlendirici Hijyenik

  • Gama - Polyglutamic Acid Cilt Bakımı İçindekiler CAS 25513-46-6 Nemlendirici Hijyenik
  • Gama - Polyglutamic Acid Cilt Bakımı İçindekiler CAS 25513-46-6 Nemlendirici Hijyenik
Ürün ayrıntıları:
Gama - Polyglutamic acid Kozmetik Hammaddeleri gama - PGA Nemlendirici için hijyenik


Açıklama

Gama - Poliglutamik asit , mikrobik fermantasyon ile üretilen suda çözünür, biyolojik olarak parçalanabilen, toksik olmayan bir biyopolimerdir. Gamma - PGA , mayalanmış bir soya fasulyesi "natto" da ilk bulunan yapışkan bir materyaldir.

Gama - Polyglutamic asit , alfa amino ve gamma karboksilik asit grupları arasında amid bağlantıları ile bağlanan D & L glutamik asit ünitelerinden oluşan, doğal olarak oluşan anyonik, homo poliamiddir. CAS: 25513-46-6
Gamma - PGA'nın molekül ağırlığı 50.000'den 2 milyon Dalton'a kadar değişir.
Yapısı:

Özellikleri

· İnsanlara ve çevreye karşı toksik değildir
· Biyolojik olarak parçalanabilir, dolayısıyla çevre dostu
· Suda çözünebilir, kokusuz berrak şeffaf çözelti verir.
· Hidrojel oluşturmak için kolayca çapraz bağlanabilir, bu da daha mükemmel özelliklere sahiptir.
· Na, Ca, Mg, H formlarında hazırlanabilir.

Uygulamalar

Gama - PGA ve türevleri, 50.000'den 2 milyon Dalton'a kadar değişen molekül ağırlığına sahip olduğundan, gıda endüstrisinde, kozmetik ürünlerinde, sağlık bakımlarında, su arıtımında, atık su arıtımında, hijyen ürünlerinde, tıbbi tedavilerde, hidrojellerde vb. Geniş uygulama alanlarına sahiptir.

· Gıdalar endüstrisi - yiyecek ve içecekler için koyulaştırıcı olarak, nişasta gıdalarının hazırlanmasında katkı maddesi olarak (fırıncılık ve yumuşatma maddesi) dondurma stabilizatörü, doku arttırıcı, bağlayıcı, hayvan yemi takviyesi, antifriz maddesi veya kriyoprotektan, erişte kaçınmak, gıda dokusunu arttırmak ve yiyecek şekillerini korumak için.

· Su arıtımı - Ağır metal emici veya kenetleme maddesi.
· Atık su arıtımı - Poliakrilamid yerine biyopolimer pıhtılaşma giderici.
· Sağlık Bakımı - Osteoporoz vakalarında kalsiyum emilimini kolaylaştırır.
· Hijyen ürünleri - Bebek bezleri, kadın tamponları vb. Emici olarak.
Tıbbi tedavi - İlaç salma taşıyıcısı, hemostatik bir ajan, yumuşak doku takviyesi,
· Kozmetik - nemlendirici olarak, cilt bakım kalitesini iyileştiren nemlendirici, beyazlatıcı bir ajan olarak, uzun süreli etki sağlayan kırışık önleme özelliğine sahiptir.

Diğer ticari mevcut polimerlere kıyasla avantajlar

· Toksik olmayan, Biyolojik olarak parçalanabilir ve bozundurulmuş nihai ürünler, cildi besleyici maddeler olan glutamatlardır.
· Bütün cilt koşullarıyla tam uyumlu ve HA (Hyaluronik asit) ve Kollajen'den daha uzun süre kalıcı nemlendirme etkisi sağlar.
· Çok daha az konsantrasyonda gerekli olması dolayısıyla maliyet etkinliği.
· Gama - PGA türevleri mükemmel mukavemete, şeffaflığa ve elastikliğe sahiptir.
Gama - PGA cilt bakım ürünleri, şampuan, saç losyonu, traş kremi ve rujlarda kullanılabilir

γ - PGA ve Hidrojel Spesifikasyonu

Öğeler Gamma - PGA Tozu Gama - PGA Hidrojel
Görünüm Beyaz toz Temiz sıvı
sınıf Kozmetik Kozmetik
Moleküler ağırlık 1000 kDa 1000 kDa
Saflık ≥% 92 ≥% 92
γ-PGA içeriği ≥% 92 % 0.1 -% 25
pH 4,0-7,0 4,0-7,0
paket Aliminyum folyo Şişe
Ağırlık 100 g, 500 g, 1000 g 100 g, 500 g, 1000 g

Punica Granatum Extract Cilt Bakımı İçindekiler Ellagic Acid Anti Mutation / Antioxidant

  • Punica Granatum Extract Cilt Bakımı İçindekiler Ellagic Acid Anti Mutation / Antioxidant
Ürün ayrıntıları:
Punica granatum özü Kozmetik Hammaddeler Ellagic Acid Anti mutasyon ve Antioksidan


Açıklama

Nar, polifenollerde yüksektir. Nar içinde en çok bulunan polifenoller hidrolizlenebilir tanenlerdir. Akran gözden geçirilmiş dergilerdeki çalışmalar, bu polifenollerin güçlü antioksidan ve anti-inflamatuar etkilerini göstermiştir. Örneğin, "Journal of Inflammation" adlı kitabın Ocak 2009 sayısında yayınlanan Z. Rasheed ve arkadaşları tarafından yapılan bir çalışma, narın mast hücrelerinin ve bazofillerin, ödem gibi iltihaplı olaylarda önemli bir rol oynadığını ortaya çıkardığını bulmuştur ve artrit. Bu çalışma, nar tüketiminin iltihaplanmayı önlemede veya ciddiyetini azaltmada yararlı olabileceğini ileri sürdü.

Latince adı: Punica Granatum L.

Ana etkili bileşen: polifenol, Antosiyanin, Punikozitler, elagik asit

Kullanılan bitki kısmı: Elajik asidin tohum veya perikarp

Ürün özellikleri: UV ile% 40-80 Polifenol; HPLC ile% 10-40 Ellagik asit; HPLC ile% 10-% 40 Punikajin

Algılama yöntemi: HPLC / UV

Ambalaj Detayları:

25kg / tambur (25kg net ağırlık, 28kg brüt ağırlık, bir karton ambalajlı - içinde iki plastik torba varil, Davul Boyutu: 510mm yüksek, 350mm çap) VEYA 1kg / torba (1kg net ağırlık, 1.2kg brüt ağırlık, paketlenmiş bir alüminyum folyo torba) VEYA isteğinize göre.

Depolama Durumu:

Nemli ve güçlü ışıktan veya yüksek sıcaklığından uzakta muhafaza edilen serin ve kuru, iyi kapalı bir kapta saklanır.

Raf Ömrü: İyi bir şekilde iki yıl Depolama durumu ve doğrudan güneş ışığından uzakta saklanır.

Uygulama

a. Farmasötik alanda uygulandığında, genellikle kanseri önlemek, kan basıncını düşürmek ve oksidasyona karşı koymak için kapsüle yapılır.
b. Gıda alanına uygulanır, genellikle gıda antioksidanları olarak kullanılır.
c. Kozmetik alanında uygulanmaktadır, esasen beyazlatma, lekeyi çıkarma, kırışmayı önleme ve cilt yaşlanmayı geciktirme için kullanılır.

fonksiyon

a. Anti-kanser ve anti-mutasyon. Pomergranate özütü, rektum ve kolon karsinoması, özofagus karsinomu, karaciğer kanseri, akciğer kanseri, dil ve deri karsinomu üzerinde etkili bir kanserojen önleyici olduğu kanıtlanmıştır .
b. İnsan bağışıklık eksikliği virüsü (HIV) ve birçok çeşit mikrop ve virüsü tutun.
c. Antioksidan, pıhtılaştırıcı, inen kan basıncı ve sedasyon.
d. Yüksek kan şekeri, hipertansiyonun neden olduğu semptomların çeşitlerini tedavi edin.
e. Ateroskleroz ve tümöre karşı dirençlidir.
f. Antioksidanmaya, yaşlılık inhibisyonuna ve cilt beyazlığına karşı dirençlidir.

Şartname

Ürün adı Nar Ekstrakt Pudrası
Latin isim Punica granatum L.
CAS Numarası. 476-66-4
Moleküler formül C14H6O8
Moleküler ağırlık 228,25
Görünüm Sarı kahverengi ~ kahverengi ince toz
Polifenol (UV) ≥70% 90%
Punikalajin (HPLC) ≥20% 30% 40%
Nem ≤8.0%
Toz Boyu % 100 ila 80 ağ
Kül ≤2.0%
Ağır metaller ≤10mg / kg
Öncülük etmek ≤3.0mg / kg
Arsenik ≤2.0mg / kg
Kadmiyum ≤1.0mg / kg
Merkür ≤0.1mg / kg
Çözücüler kalıntısı
Metanol Sigara dedektif
Etanol ≤1000mg / kg
Sağlık muayenesi
Toplam aerobik ≤1000CFU / gr
Küf ve Maya ≤100CFU / gr
E.coli Sigara dedektif
zehirlenmeye neden olan mikrop Sigara dedektif

Hamamelis Virginiana Extract Cilt Bakımı İçindekiler Nemlendirici / Cilt Beyazlatma İçin

  • Hamamelis Virginiana Extract Cilt Bakımı İçindekiler Nemlendirici / Cilt Beyazlatma İçin
Ürün ayrıntıları:
Nemlendirici ve cilt beyazlığı için tanen kozmetik hammaddeleri Hamamelis virginiana extract


Açıklama

Cadı elması doğal özü. Kozmetikte, iltihaplanmayı azaltmak ve tahriş olmuş cildi yatıştırmak için kullanılır. Kuru ciltlere neden olmaz ve iyileştirici yaraların etkinliğine sahiptir. Ayrıca serbest radikallerle mücadele etme etkisi vardır ve cadı elması etkisi ve gözde çantaların çıkarılma etkileri oldukça popülerdir. Fransa'da cadı elması kullanımı yüzlerce yıl öncesine dayanıyor. Cadı elması gevşeme ve gevşeme yağlı cilt veya alerjik cilt üzerinde mükemmel etkileri vardır. Gözenek, ıslak, statik kas hareketini engelleyebilir. Cildi daha kaygan hale getirmek için daha derinlemesine temizlik yapın. Öz, yağ salınımı, nemlendirme ve beyazlatma düzenleyen etkiye sahiptir.

fonksiyon

Ellagtannin ve Hamamlitannin gibi çeşitli tanenler sebumun salgılanmasını düzenleyebilir, nemlendirici ve beyazlatıcıdır. Lenfatik kan dolaşımını teşvik edin, özellikle sabah gözünün ve koyu halkaların üstesinden gelmek için. Sükunet ve mazeret etkisi vardır. Çatlamayı, güneş yanığı ve sivilcemi artırabilir. Gece cildi yenileme yeteneğine etkili bir şekilde yardımcı olabilir. Göz torbalarının çıkartılması, yağlı ciltlerin veya alerjinin rahatlatılması ve hafifletilmesi mükemmel sonuçlar verebilir. Yatıştırıcı, sıkıcı, antibakteriyel bir etki vardır. Yağın kontrolü ve sterilizasyonu üzerinde belirgin bir etkiye sahiptir. Şiddetli bir yağ koşulu olan ergen veya cilt için ikili bir seçim değildir.

Kullanımı yüzlerce yıl geriye uzanır. Cildin yaşlanmayı önleyici derin temizleme etkisi vardır. Kozmetikte, iltihaplanmayı azaltmak ve tahriş olmuş cildi yatıştırmak için kullanılır. Kuru ciltlere neden olmaz ve iyileştirici yaraların etkinliğine sahiptir. Ayrıca serbest radikallerle mücadele etme etkisi vardır ve cadı elması etkisi ve gözde çantaların çıkarılma etkileri oldukça popülerdir.

Cadı elması gevşeme ve gevşeme yağlı cilt veya alerjik cilt üzerinde mükemmel etkileri vardır. Gözenek, ıslak, statik kas hareketini engelleyebilir. Cildi daha kaygan hale getirmek için daha derinlemesine temizlik yapın. Öz, yağ salınımı, nemlendirme ve beyazlatma düzenleyen etkiye sahiptir.

Uygulama

1. Anti-mikrobik tanenler;
2. Uçucu yağ - Antiseptik;
3. Kan dolaşımı Flavonoidleri üzerine işlem yapar;
4. Lökoanthocyanidins - Genel kan dolaşımını iyileştirir;
5. Antioksidan Taninler;
6. Flavonoidler;
7. Antiageing;
8. Fotokoruma;
9. Saç renginin korunması.


Şartname

madde Şartname Yöntem Sonuç
Görünüm İnce toz Organoleptik Uygunluklar
Renk Kahverengi sarı toz Organoleptik Uygunluklar
Koku karakteristik Organoleptik Uygunluklar

Mesh Boyutu

Kurutma Metodu

% 100 ila% 80 ağ boyutu

püskürtmeyle kurutma

USP32 <786> Uyumlu

sprey kurutma Konformasyonları

Kül

Kurutma kaybı

≤5.0%

≤5.0%

Eur.Ph.6.0 [2.4.16]% 2.26

Eur.Ph.6.0 [2.4.16] 3.39%

Pestisit Kalıntıları USP32 <561 ile tanışın> USP32 <561> Uyumlu
Kurşun (Pb) ≤3.0mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 2.0
Arsenik (As) ≤2.0mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 1.7
Kadmiyum (Cd) ≤1.0mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 0.8
(Hg) ≤0.1mg / kg Eur.Ph6.0 <2.2.58> ICP-MS 0.06
Toplam Tabak Sayısı ≤10000cfu / gr USP30 <61> uygundur
Maya ve küf ≤500cfu / gr USP30 <61> uygundur
E. Coli. Negatif USP30 <62> Uyumlu
zehirlenmeye neden olan mikrop Negatif USP30 <62> Uyumlu

Soapnut Saponin Cilt Bakımı Bileşenleri Soapberry Extract, Beyazlatıcı Spot İçin

  • Soapnut Saponin Cilt Bakımı Bileşenleri Soapberry Extract, Beyazlatıcı Spot İçin
  • Soapnut Saponin Cilt Bakımı Bileşenleri Soapberry Extract, Beyazlatıcı Spot İçin
Ürün ayrıntıları:
Soapnut Saponin Kozmetik Hammaddeleri Doğal yüzey aktif madde ve beyazlatma lekesi için Soapberry özütü


Açıklama

Soapnut Saponinler, antik zamanlardan beri Çin'de yaygın olarak kullanılan yıkama ürünleri, özellikle yıkama ve yıkama için olmuştur. Eski tıbbi kitaplar, Soapnut Saponinlerin yıkama ve tıbbi etkilerinin ayrıntılı kayıtlarını, tıbbi kayıtların etkisini, Ming hanedanlığının Li shizhen "materia medica" özetinin ayrıntılı kaydını yaptık: Soapnut Saponins şampuanı parlak göz rüzgarına bırakın; saçları parlak, itaatkâr, bir yüz yıkamak beyazlatıcı olabilir. Soapnut Saponinler, saç yıkamak ve yıkamak için kullanılan materia medica özetindeki tek bitkidir. Asya, Amerika ve Okyanusya'da yaklaşık 13 tür var. Çin, Yangtze nehri havzasının güneyinde bulunmaktadır.

fonksiyon

Soapnut Saponin, doğal, iyonik olmayan yüzey aktif maddelerden biridir, suyun yüzey gerilimini azaltabilir, zengin köpük, zarif, güçlü deterjan, antimikrobiyal, çevre koruma, kirlilik içermeyen, zengin köpük, kir çıkarır, antibakteriyel güzelliktir. nokta, hassas cilt, beyazlatma, sivilceleri giderme, cilt hastalıklarının önlenmesi ve tedavisi vb.

1. Soapnut Saponin, güçlü bir dekontaminasyon kabiliyeti, kolayca parçalanması ve zararlı artıklar içermez, basit ve kullanışlı bir yıkama, cildinize tahriş edici küçük, tuhaf bir koku yoktur, cildi (banyoyu, yüzü ve ellerini yıkamak, saçları yıkamak için), böyle temizlemek için kullanılabilir giysi ve araba yıkamak gibi, bu nedenle mükemmel biyolojik deterjan şampuanlar, kozmetik ve çeşitli hammadde;

2. Yüzey gerginliğinin azaltılması üzerinde güçlü bir etkisi vardır ve anti-bakteriyel, anti-bakteriyel ve anti-inflamasyon, anti-kepek, anti-akne, beyazlatma ve cilt dışı hastalıklara vb sahiptir.

3. Soapnut Saponin ayrıca pamuk yaprak bitleri, kırmızı örümcek ve tatlı patatesin öldürülmesi ve yok edilmesi üzerinde iyi bir etkiye sahip iyi bir pestisit emülsiyon yapıcıdır.

4. Anti-tümör, anti-virüs, anti-mantar ve kan basıncının çeşitli farmakolojik fonksiyonları vardır.

5. Soapnut Saponin, mide asidinin hacmini ve konsantrasyonunu önemli ölçüde azaltabilir ve bu nedenle akut gastrik ülser için potansiyel sahibi olabilir.

6. Ayrıca şeker, yağ asitleri, yağ, oleik asit, karotenoidler, riboflavin, protein, C vitamini, A vitamini, B vitamini ve lisin, tirozin gibi indirgeyici şekerler, saponin gibi pek çok faydalı madde içermez. , fenilalanin, glutamik asit, glisin, histidin ve böylece 10'dan fazla amino asit türü.

Uygulama

1. Sıvı sabun, duş jeli, şampuan, sabun, kozmetik vb. Hazırlarken kullanılır.
2. Bir böcek ilacı emülgatörü olarak kullanılır;
3. Anti-tümör, anti-virüs, anti-mantar ve kan basıncı ilaçları için kullanılır;
4. Doğal aktif bir makine olan kirletici olarak artan solvent.

Şartname

Testler Şartname Sonuçlar
Deney (UV ile) Soapnut Saponin 40% 40.16%
Fiziksel ve kimyasal
Görünüm Açık Sarı toz uymak
Parçacık boyutu % 100, 80 mesh'i geçiyor uymak
Kimlik Pozitif uymak
Kurutma kaybı 5% Max % 2.47
Ateşleme kalıntısı % 1 Max % 0.56
Ağır Metaller (Pb, Hg) 10ppm Max uymak
Toplam bakteri sayısı 1000 / g Max uymak
Mantarlar 100 / g Max uymak
Tarım ilacı yokluk uymak
zehirlenmeye neden olan mikrop yokluk uymak
E. Coll yokluk uymak
Sonuç Şartname ile Uyumlu
Depolama Serin ve kuru bir yer.Kuvvetli ışık ve ısıdan uzak tutun.
Raf ömrü Doğru şekilde depolandığında 2 yıl

Çam Kabuk Özü Cilt Bakımı Malzemeleri, Üzüm Çekirdeği Özü Tozu CAS 84929-27-1

  • Çam Kabuk Özü Cilt Bakımı Malzemeleri, Üzüm Çekirdeği Özü Tozu CAS 84929-27-1
Ürün ayrıntıları:
Çam Kabuğu Özü Kozmetik Hammaddeler Proanthocyanidins Yaşlanma önleyici ve anti-kanser için% 95


Açıklama

Çam kabuğu, insanlık tarihinde binlerce yıldır bir gıda maddesi olarak kullanılmaktadır. Günümüzde, çam kabuğu özleri ve diğer OPC ürünleri (özellikle üzüm çekirdeği ekstraktları), bir gıda maddesi veya diyet takviyesi olarak yaygın şekilde tüketilmektedir. Çam kabuğu özütlerinin çeşitli formülasyonlarıyla yapılan kapsamlı araştırma, insan tüketimi için güvenliğini ve tolere edilebilirliğini sağlamıştır. Daha yeni araştırmalar öncelikli olarak klinik etkinlik ve artan verilere odaklanmış olup, bir takım kardiyovasküler faydalar önermektedir. Bununla birlikte, bugüne kadar çam kabuğu özütlerinin klinik etkinliği üzerine yayınlanan çalışmalar, kontrol grubunun olmaması, randomizasyon eksikliği, yetersiz körleme yetersizliği, istatistiksel güç yetersizliği ve yanlış istatistiksel analizler gibi olağanüstü metodolojik sınırlamalara sahiptir.

Uygulama

1. Çam kabuğu özütü, kalp hastalığının, inmelerinin, yüksek kolestrolün ve dolaşım sorunlarının riskini ve şiddetini azaltmak için kullanılır.

2. Çam Kabuk Özü, sıvı tutulması ve kan damarlarının sızıntısı nedeniyle vücutta şişen variköz damarların ve ödemlerin beslenme tedavisinde kullanılır.

3. Çam kabuğu özütünün kullanıldığı çalışmalarda, ayrıca PMS ve menopozun rahatsızlık verici semptomlarında artrit ve inflamasyon da iyileşmiştir.

4. Çam kabuğu özündeki OPC'ler, diyabetik retinopati ve maküla dejenerasyonu gibi damar hasarının neden olduğu çeşitli göz rahatsızlıkları için önerilir.

5. Çam kabuğu özütü, güneş ışığına aşırı maruz kalmanın neden olduğu hasar dahil cildin sağlıklı ve pürüzsüzlüğünü iyileştirmek için önerilir.

6. Çam kabuğu özütü, anti-yaşlanma ve koruyucu bakım için de kullanılan bir takviyedir.

fonksiyon

1. Çam kabuğu özütünün alınması, serbest radikal açısından tehlikeli olan zararlı kimyasalların

vücuttaki gıdaların dökülmesi sırasında üretilir.

2. Kronik venöz yetmezlik olarak bilinen bir durumu önleme ve tedavi etme.

3. Çam kabuğu özündeki Proanthocyanidins (veya polifenoller) damarları ve diğer kanları tutmaya yardımcı olur.

sızıntı yapan gemiler.

4. Çam kabuğu özütü, anti-inflamatuar etkilere sahiptir veya dolaşım üzerinde yararlı etkilere sahiptir.
5. Çam kabuğu özütü trombositlerin yapışkanlığını azaltabilir, aynı zamanda kan damarlarını sıkıştırabilir ve kan akışını artırabilir.
6. Bakteri istilacılarını ve kanser hücrelerini yok etmekten beyindeki sinyalleri aktarmaya kadar.
7. Çam kabuğu özü, makrofajlar adı verilen beyaz kan hücrelerinde NO'nun üretimini etkiler; işgalci bakteri, virüs ve kanser hücrelerini yok etmek için NO üfleyen süpürücü hücreler.
8. Çam kabuğu özütü bağışıklık sistemi için yararlıdır, Çam kabukları özü,
NO (nitrik oksit) üretimi ve dolayısıyla viral ve bakteriyel istilacılara karşı bağışıklık sistemi saldırıları sonucu oluşan teminat hasarını sınırlar. Fazla NO, iltihap, romatoid artrit ve Alzheimer hastalığına bağlı değildir.

Şartname

Ürün adı Çam Kabuğu Özü
Ekstraksiyon Tipi Çözücü Ekstraksiyonu Kullanılan kısımlar Bağırmak
Test metodu UV Aktif bileşen Proantosiyanidinler
Mevcut Spesifikasyonlar % 95 OPC Koku karakteristik
Görünüm Kahverengi kırmızı toz CAS NUMARASI. 133248-87-0
Moleküler ağırlık 578 Moleküler formül C30H26O12
Sülfatlı kül <% 3.0 Kurutma kaybı <% 3.0
Toplam Tabak Sayısı <1000cfu / g Maya & Kalıp <100cfu / g
E. Coli Negatif S. aureus Negatif
zehirlenmeye neden olan mikrop Negatif Tarım ilacı Negatif
Raf ömrü 2 yıl paket 1 kg / torba, 25 kg / fiber tambur
Depolama Serin ve kuru yerde saklayın. Güçlü ışığa karşı koruyun.

İletişim bilgileri
Shanghai Poochun Industry Co.,Ltd

Tel: 86-21-20935130

Sorgunuzu doğrudan bize gönderin (0 / 3000)